• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X

  En leder inden for metalbearbejdningsinnovationer

  Innovation har gjort ISCAR til den store metalbearbejdningsvirksomhed, den er i dag. Men innovation i metalbearbejdning ville ikke være mulig uden en dedikeret indsats til forskning og udvikling, og ISCAR bruger ca. 6 % af sine samlede ressourcer til R&D-aktiviteter. Hos ISCAR er kreativitet en livsstil.


  Hvert nyt produkt begynder som en idé i en ingeniørs sind. Billedet indsættes i et computerstøttet design/bearbejdningsprogram (CAD/CAM). En prototype fremstilles og gennemgår udtømmende analyser. Gentagne justeringer, analyser og test fortsætter, indtil de ønskede resultater er opnået. Først efter denne omfattende udviklings- og testsekvens kan den nye idé gå fra prototypefasen til udvikling til fremstilling.


  ISCARs innovationer er ikke begrænset til nye metalbearbejdningsprodukter. Mere effektive og omkostningseffektive fremstillingsprocedurer og -processer bliver konstant testet, evalueret og implementeret. Forbedringer inden for computerisering, dataflow, kvalitetssikring, medarbejdersikkerhed og miljøbeskyttelse er alle en del af ISCAR-filosofien. ISCAR er i sandhed en virksomhed, hvor innovation aldrig stopper.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved