Select Region

Denmark

KJV A/S / ISCAR Denmark


Denmark Manager
Henrik Löftgaard
Manager
ISCAR hårdmetal er siden 70’erne solgt i Danmark af KJ Værktøj as, nu KJV A/S, der i 2000 etablerede ISCAR Danmark som en afdeling under KJ Værktøj as. ISCAR produkterne sælges gennem vort landsdækkende salgsnetværk med bl.a. ca. 20 ISCAR-konsulenter heraf 6 specialuddannede teknikere.
Levering af standardprodukter sker fra dag til dag fra vort automatiske hovedlager i Odense, hvor der ligeledes suppleres dagligt fra ISCAR’s europæiske centrallager i Belgien. Som et naturligt led i vores kundeservice, tilbyder ISCAR Danmark undervisning og kundeseminarer, hvor der undervises i optimal udnyttelse og udvælgelse af produkter og udstyr. Inden for de sidste 15 år har ISCAR’s markedsandel på hårdmetal været stigende, og ISCAR er i dag den næststørste producent på verdensmarkedet.
ISCAR’s program består af ca. 25.000 forskellige produkter med hovedvægt på fræsning, drejning og boring. ISCAR’s succes skyldes, at man er det fortagende inden for den skærende bearbejdning, som er mest innovativ. Hvert år udvikles flere tusinde nye produkter.

Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Tlf: +45 70 11 22 44
Fax: +45 46 98 67 10
Privacy Statement